Téli Teremlabdarúgó Torna

Idén 2018. december 27. és 2019. január 26. között hétvégente a salgótarjáni városi sportcsarnokban zajlanak a több mint 30 éves múltra visszatekintő Téli Teremlabdarúgó Torna küzdelmei.

A 11 játéknapon át tartó rendezvényen 12 amatőr és 7 profi csapat méri össze tudását öt csoportban (hátom amatőr és két profi csoport). A december 27 – január 13-ig tartó csoportmérkőzéseket követően kezdődnek a középdöntők, ahol a csoportokból továbbjutó 1-2. helyezett csapatok (összesen 9 csapat) már a torna helyezéseiért folytatják majd a harcot.

A hagyományoknak megfelelően az idén is a teremfoci torna időrendjében kap helyet a Szlivka László Serdülő Labdarúgó Emléktorna is, ahol a 2019. január 5-én kezdődött mérkőzéseket négy városi (Székhelyintézmény, SÁI Kodály Tagiskola, SÁI Beszterce Tagiskola és SÁI Dornyay Tagiskola) és két városkörzeti (Aba Sámuel Általános Iskola Kazár, Mocsáry Antal Ált.Iskola Karancslapujtő) két csoportban játssza.

A Szlivka László Emléktorna döntője és díjkiosztója január 20-án, míg a Téli Teremlabdarúgó Tornáé január 26-án lesz, ekkor kerül megrendezésre a szintén hagyományos Dupák Gábor Emlékmérkőzés is.