Salgótarjáni Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda

A kormány 2020. március 11-i rendkívüli határozatainak, valamint Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata rendkívüli döntéseinek megfelelően a JÓZSEF ATTILA MŰVELŐDÉSI KÖZPONT, a SALGÓTARJÁNI IFJÚSÁGI INFORMÁCIÓS ÉS TANÁCSADÓ IRODA, a BÁTKI JÓZSEF KÖZÖSSÉGI HÁZ, a VÁROSI TANUSZODA, valamint a Városi Strandfürdő területén található EXTRÉM SPORTPÁLYA a koronavírus terjedését megelőző óvintézkedés miatt ZÁRVA TART! A József Attila Művelődési Központban nem fogadunk látogatókat, elmaradnak a csoportos rendezvények és a színháztermi programok. A meghirdetett előadásokat, koncerteket későbbi időpontban rendezzük meg. A megváltott jegyekkel kapcsolatban hamarosan tájékoztatjuk az érdeklődőket. 2020. március 19-től a VÁROSI SPORTCENTRUM, valamint a VÁROSI SPORTCSARNOK is ZÁRVA tart (beleértve a konditermet is)! A létesítményekben látogatók nem fogadhatók! Március 28-tól a Városi Sportcentrumban található TENISZSÁTOR is ZÁRVA tart! A DÖNTÉS VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES! Megértésüket köszönjük!

A SITI kiemelt feladata, hogy teret biztosítson a betérő fiataloknak képességeik kibontakoztatásában, ezáltal bekapcsolódhassanak különböző alkotói és kreatív tevékenységekbe.

Célunk, hogy az irodánkba látogatók szabadidejüket hasznosan, biztonságos környezetben tölthessék el. A SITI-ben be tudsz kapcsolódni formális és informális csoportok működésébe, használhatod a pingpongasztalt, a csocsót, vagy akár a darts-játékot. Ha kedved van, társasozhatsz a barátaiddal, kártyázhatsz és ingyenesen használhatod a közösségi tér öt számítógépének valamelyikét.

Generálj csoportot, mi helyet adunk és segítünk nagyszabású terveid megvalósításában!

Cím: 3100 Salgótarján, Erzsébet tér 4.
Telefon: (32) 411-777
Email: stifjusagiiroda@gmail.com
Web: www.siti.hu