Ötletpályázat fiataloknak

Érdekel az alkotás? Vagy csak szimplán szeretsz kreatív lenni?
Tervezd meg a Városi TV stúdiójának paravánjait, ahol a „hírességektől a hétköznapi hősökön át”, mindenki megfordul! Ha már betöltötted a 14. életévedet, de még nem múltál el 20, jelentkezz egyedül, vagy keress magad mellé pár embert és nevezzetek látványtervetekkel!

Tervezés indul!


Hamarosan Salgótarjánban


Programok, rendezvények


Programajánló videó


Intézményi hírek

Városrészek labdarúgó-tornája

Hat salgótarjáni városrész gyerek focicsapata mérkőzött meg egymással szombaton a Városi Sportcsarnokban, majd három női együttes is pályára lépett. Délután az Építők Kupa keretében a megyei I., illetve II. osztály felnőtt férfi csapatai rúgták a labdát.

Tovább szépül az uszoda

A Tanuszodát a városi önkormányzattal közösen lépésről-lépésre fejlesztjük és szépítjük. Még a múlt év nyarán a szokásos éves karbantartási és felújítási munkalatokon túl több, nagy értékű beruházás és fejlesztés valósult meg intézményegységünkben.

Teltházas koncertet adott Bródy János

Nagysikerű, teltházas koncertet adott Bródy János a József Attila Művelődési Központban. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes, gitáros, zeneszerző, szövegíró 3 év után állt ismét színpadra Salgótarjánban. Ráadás című koncertjével teljesen elvarázsolta a közönséget, igazán fantasztikus volt a hangulat az első perctől az utolsóig.


Kövessen minket a Facebook-on is!