Reklám

A kormány 2020. március 11-i rendkívüli határozatainak, valamint Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata rendkívüli döntéseinek megfelelően a JÓZSEF ATTILA MŰVELŐDÉSI KÖZPONT, a SALGÓTARJÁNI IFJÚSÁGI INFORMÁCIÓS ÉS TANÁCSADÓ IRODA, a BÁTKI JÓZSEF KÖZÖSSÉGI HÁZ, a VÁROSI TANUSZODA, valamint a Városi Strandfürdő területén található EXTRÉM SPORTPÁLYA a koronavírus terjedését megelőző óvintézkedés miatt ZÁRVA TART! A József Attila Művelődési Központban nem fogadunk látogatókat, elmaradnak a csoportos rendezvények és a színháztermi programok. A meghirdetett előadásokat, koncerteket későbbi időpontban rendezzük meg. A megváltott jegyekkel kapcsolatban hamarosan tájékoztatjuk az érdeklődőket. 2020. március 19-től a VÁROSI SPORTCENTRUM, valamint a VÁROSI SPORTCSARNOK is ZÁRVA tart (beleértve a konditermet is)! A létesítményekben látogatók nem fogadhatók! Március 28-tól a Városi Sportcentrumban található TENISZSÁTOR is ZÁRVA tart! A DÖNTÉS VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES! Megértésüket köszönjük!

Reklámfilmek készítése, sugárzása

A Salgótarjáni Városi Televízió már a DIGI és a UPC kínálatában is! Az adás közel 15 ezer háztartásban fogható Salgótarjánban és környékén. Ha szeretné cégét, szolgáltatását bemutatni, eladna vagy venne, az alábbi hirdetési formákat ajánljuk: reklámriport, reklámfilm, INFO TV (képújság)

Belvárosi szabadtéri LED-fal

Egyedülálló reklám lehetőség Salgótarján szívében, a József Attila Művelődési Központ homlokzatán! 15 m2 reklámfelület, 15-20 mp, 8-10 megjelenés/óra, 0-24 óráig!

Plakáthelyek

A város legfrekventáltabb helyein rendelkezünk hirdetési felületekkel.
Hirdetési pontok:
– Távolsági Buszpályaudvar
– Pécskő út
– Vásárcsarnok és Piac (Spar parkoló mellett)
– Beszterce-lakótelep
– Gorkij-lakótelep