Szolgáltatásaink

Terembérlés

Rendezvények, továbbképzések, konferenciák, sportesemények lebonyolításához válassza intézményeink termeit vagy Salgótarján Fő terét!
A művelődési központ előtti tér ideális helyszíne lehet intézménybemutatóknak és roadshow-nak.

József Attila Művelődési Központ
A művelődési központ 560 fő befogadására alkalmas színházterme öltözőkkel, teljes beépített technikával bérelhető. Kisebb rendezvények, konferenciák lebonyolítására klubtermünket, tárgyaló termünket, valamint az épületben működő Hello Café Galériatermét ajánljuk. Exkluzív rendezvényekhez az intézmény üvegcsarnoka az ideális választás.

Belvárosi Mozgásstúdió
A stúdióban a legszélesebb körű mozgásformák gyakorlására alkalmas 130 m2-es edzőterem bérlehető. Több öltöző, zuhanyzó, valamint pihenősarok és eszközraktár is rendelkezésre áll.

Városi Sportcsarnok
A csarnok elsősorban sportrendezvényeknek, versenyeknek ad otthont, de konferenciák, bálok, esküvők, koncertek és egyéb kulturális események lebonyolítására is kiváló.

Salgótarjáni Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda
Az iroda 150 fő befogadására alkalmas konferenciaterme, tanácsadó és drámapedagógia terme bérelhető.

Reklámfilmek készítése, sugárzása

A Salgótarjáni Városi Televízió már a DIGI és a UPC kínálatában is! Az adás közel 15 ezer háztartásban fogható Salgótarjánban és környékén. Ha szeretné cégét, szolgáltatását bemutatni, eladna vagy venne, az alábbi hirdetési formákat ajánljuk: reklámriport, reklámfilm, INFO TV (képújság)

Belvárosi szabadtéri LED-fal

Egyedülálló reklám lehetőség Salgótarján szívében, a József Attila Művelődési Központ homlokzatán! 15 m2 reklámfelület, 15-20 mp, 8-10 megjelenés/óra, 0-24 óráig!

Plakáthelyek

A város legfrekventáltabb helyein rendelkezünk hirdetési felületekkel.
Hirdetési pontok:
– Távolsági Buszpályaudvar
– Pécskő út
– Füleki út (Szent Lázár Megyei Kórház előtt)