Van miért a versenybe beszállni!

Nyereményeső! KREATÍV KIHÍVÁS Nyereményeső! Az óra ketyeg…

Van miért a versenybe beszállni! Egy ideje már elérhető, az a kifejezetten fiataloknak szóló pályázati lehetőség, amiben most közzé tesszük a díjakat. Légy Te vagy a csapatod a legjobb grafikai tervező Salgótarjánban! Ha az ötletedet látványterv formájában beküldöd esélyed lehet a nyereménycsomagra!

BővebbenVan miért a versenybe beszállni!

Kezdetét vette a 35. Nemzetközi Dixieland Fesztivál Salgótarjánban

Az V. Ifjúsági Jazz Tábor indulásával kezdetét vette az idei Nemzetközi Dixieland Fesztivál Salgótarjánban! A programokat április 23-án sajtótájékoztató keretein belül ismertette dr. Huszár Máté, Salgótarján Megyei Jogú Város alpolgármestere, Balogh Katalin, a Salgótarjáni Rendezvény-és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Tóth Csaba fesztiváligazgató, Gyetvainé Szorcsik Angéla, a Lélekpendítők Társaságának elnöke, Simon Lajos, a Zenthe Ferenc Színház igazgatója, Molnár Éva, a Balassi Bálint Megyei Könyvtár igazgatója, valamint Kapi Gyula, a Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója.

Megkezdődtek a körzeti labdarúgó diákolimpiai döntők a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont szervezésében

Április 2-án a sportcentrum műfüves kis pályáján a II. korcsoportosok mérték össze tudásukat, ahol az alábbi eredmények születtek:
I. Mocsáry Lajos Általános Iskola Karancslapujtő
II. SÁI Beszterce lakótelepi Általános Iskola
III. SÁI Kodály Zoltán Általános Iskola
IV. SÁI Petőfi Sándor Tagiskola

BővebbenMegkezdődtek a körzeti labdarúgó diákolimpiai döntők a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont szervezésében