Elkezdődött a Sportcentrum salakos labdarúgó pályájának világítás korszerűsítése

Az öltöző épület tetőszerkezetének megújulását követően a mai nappal elkezdődött az 1. sz. salakos labdarúgó pálya világításának korszerűbb, energia takarékos LED égőkre történő cseréje is.
A tetőfelújítás a héten, a világítás korszerűsítése a jövő hét közepén fejeződik be, így a városi kispályás labdarúgó bajnokság folytatására már a megújult létesítményben térhetnek vissza a résztvevő csapatok.

BővebbenElkezdődött a Sportcentrum salakos labdarúgó pályájának világítás korszerűsítése

Zajlik a Városi Sportcentrum öltözőépületének javítása

A beruházó a napokban kezdte meg a munkát. A régi tetőburkolatra került a párnafa, megtörtént a tetőlecezés, és már elkezdték a cserepes lemez rögzítését. Ez a megoldás azért jó, mert a régi és az új tetőburkolat közötti légrés szigetelésként szolgál. Kicserélik továbbá a csatornákat és a csatornavasakat, új tetőkibúvó és tetőbevilágító ablakokat építenek be, valamint leburkolják az ereszdeszkázatot. Régóta fennálló probléma az öltöző- és mosdó helyiségek beázása oldódik meg az augusztus végére elkészülő munkálatokkal. A beruházás önkormányzati forrásból valósul meg.

BővebbenZajlik a Városi Sportcentrum öltözőépületének javítása

Jól haladnak a Városi Tanuszoda medencetér burkolatainak felújítási munkálatai

Új csúszásmentes kerámia burkolatot kap a medence körüli terület, valamint az öltözők felőli kijárat csempefala is teljesen megújul. A kivitelező tájékoztatása szerint a munkálatok az ütemterv szerint zajlanak, így bízunk abban, hogy a további kisebb felújítási munkálatokat követően vendégeink a tervezetteknek megfelelően szeptember 2-án újra látogathatják létesítményünket.

BővebbenJól haladnak a Városi Tanuszoda medencetér burkolatainak felújítási munkálatai

Pont Ott Parti Salgótarjánban – Országosan kihirdették a felvételi ponthatárokat

Sok fiatalt vonzott a július 24-én megrendezésre kerülő Pont Ott Parti, ahol délután a USNK, Szabyest és Nemazalány lépett fel a szabadtéri színpadon. A Fő téren helyi szervezetek és intézmények standjaival találkozhattak és ismerkedhettek az érdeklődők, míg a Dr. Förster Kálmán Emlékparkban és a parkolóban folyamatos telt házal üzemelt a vidámpark. Megannyi boldog felkiáltás, éljenzés és örömkönnyek kísérték a ponthatárok kihirdetését, a legtöbb salgótarjáni diák sikeresen felvételizett a kiválasztott főiskolára, egyetemre. A Fő téri program a Margaret Island kiváló koncertjével folytatódott, majd Newik pörgős bulijával zárult.

Úszótáborok Salgótarjánban

A múlt héten elkezdődött az intézményünk szervezésben zajló nyári úszótáborok 1. turnusa. A változékony időjárás kicsit megijesztette a táborra korábban  jelentkezőket, de így is 15 fő gyermek részvételével színvonalas programot szerveztünk Vajvoda Györgyné (Ági néni) vezetésével a 9-12 éves korosztályú táborosainknak.

BővebbenÚszótáborok Salgótarjánban

Szent Iván-éji varázslat Salgótarjánban

Nagy sikerrel zárult a Szent Iván-éji program június 24-én Salgótarján Fő terén. Az est folyamán gólyalábas óriásbábok, tűzzsonglőrök, valamint a Nógrád Táncegyüttes és a Dűvő Zenekar közreműködésével táncház szórakoztatta a közönséget. A mágikus fotókabinban sorra készültek a jobbnál jobb mókás képek, de a kivilágított egyedi lakatfal is elnyerte a városlakók tetszését.

BővebbenSzent Iván-éji varázslat Salgótarjánban