Művészet-be-zárva kiállítás

Kivételes “karantén kiállítás” nyílt a József Attila Művelődési Központban július 2-án. A “Művészet-be-zárva” tárlat fotóit és képzőművészeti alkotásait augusztus közepéig tekinthetik meg az intézmény nyitvatartási idejében.

Újra nyitva a jegyiroda

A Városi Jegyiroda a vásárlók igényeihez igazítva módosított nyitva tartással működik
2020. június 2-től:
hétköznap 9.00 – 13.00 és 13.30 – 17.00 óra közt,
szombaton 9.00 – 13.00 óra közt tart nyitva.

Az iroda a jegyértékesítés biztosítása érdekében az előadások kezdete előtt 1 órával az előadások kezdetéig továbbra is nyitva tart.

Felújítás és múltidézés a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpontban

Fotók, újságcikkek, plakátok segítségével idézik fel az elmúlt évtizedek legjelentősebb városi eseményeit a JAMK-ban. A múltidéző dokumentumok az intézmény irodasorát díszítik majd.

Bár a koronavírus-járvány miatt nyilvános rendezvények március közepe óta nem tarthatóak, a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont munkatársai nem tétlenkednek: több olyan, régóta tervezett és vágyott munkát végeznek el, amelyekre eddig, a mindennapi tevékenységek mellett nem jutott idő. Ilyen a Remek székhelyintézményében, a „Józsiban” az irodasor felújítása: a sötétbarna folyosó oszlopairól immár a társaság logójának trendi, fiatalos színei, a kék, a zöld és a magenta köszönnek vissza. A folyosó felújítása a festéssel nem ért véget, ugyanis komoly kutatómunka eredményeként hamarosan felkerül az irodasor szekrényeire az az idővonal, amely 1966-tól, a József Attila Művelődési Központ felavatásától napjainkig, 5 éves ciklusokban mutatja be az adott időszak legjelentősebb, legemlékezetesebb pillanatait.

Bővebben

Nyitva tartási idő változása intézményeinkben

2020. április 28-tól ismét látogatható a Városi Sportcsarnokban található KONDITEREM! 2020. május 6-tól kinyitja kapuit a VÁROSI SPORTCENTRUM (a játszótér és a kondipark kivételével)! 2020. május 7-től újra használható az EXTRÉM SPORTPÁLYA (a Városi Strandfürdő területén)! 2020. május 11-től újra látogatható a VÁROSI SPORTCSARNOK és a BELVÁROSI MOZGÁSSTÚDIÓ! A sportlétesítményekben mérkőzéseket, rendezvényeket továbbra sem szervezünk és fogadunk!

Színesedik a művelődési központ irodasora

Igazi csapatmunkával, közösségi festés keretein belül újul meg a Rendezvény- és Médiaközpont irodasora a József Attila Művelődési Központban. A rendezvényszervező csapat irányításával a munkálatokban aktívan részt vesznek a műszaki csoport tagjai is.