Agykontroll előadás Salgótarjánban

Salgótarjánban járt Domján Gábor, hogy ingyenes előadásban, kis ízelítőt adjon az agykontroll technikáiból. A SITI – ben rendezett esemény után pedig, a Salgótarjáni Városi Televízióban beszélt a népszerű, élet minőséget javító, életvezetési technikákat fejlesztő módszerről. A beszélgetést megtekinthetik az érdeklődők a televízió youtube csatornáján is.

Nyit a teniszsátor

Október utolsó hetétől, már fűtött sátor fogadja a teniszezni vágyókat a salgótarjáni sportcentrumban, a hét minden napján. A három pályán délután 14 órától, 17 óráig az utánpótlás korosztály edzéseit tartják, a szabadidő sportolók pedig a délelőtti és az esti órákat vehetik igénybe.

Korda György és Balázs Klári életmű koncert

Elvarázsolta a salgótarjáni közönséget Korda György és Balázs Klári a József Attila Művelődési Központ színpadán!
Csordultig megtelt október 11-én a nézőtér az énekes házaspár életmű koncertjén, amit nagyszerű hangulat, véget nem érő dalolás és tapsvihar kísért.

Dal született Salgótarjánról

Oláh Gergő új videoklipjéhez nem csak a hátteret, hanem a témát is Salgótarján adta. A klip felvételének egyik helyszínén a Salgótarjáni Városi Televíziónak nyilatkozott a dalról és a városról a nógrádi megyeszékhelyre visszaköltöző énekes.

Elkezdődött a Sportcentrum salakos labdarúgó pályájának világítás korszerűsítése

Az öltöző épület tetőszerkezetének megújulását követően a mai nappal elkezdődött az 1. sz. salakos labdarúgó pálya világításának korszerűbb, energia takarékos LED égőkre történő cseréje is.
A tetőfelújítás a héten, a világítás korszerűsítése a jövő hét közepén fejeződik be, így a városi kispályás labdarúgó bajnokság folytatására már a megújult létesítményben térhetnek vissza a résztvevő csapatok.

BővebbenElkezdődött a Sportcentrum salakos labdarúgó pályájának világítás korszerűsítése

Zajlik a Városi Sportcentrum öltözőépületének javítása

A beruházó a napokban kezdte meg a munkát. A régi tetőburkolatra került a párnafa, megtörtént a tetőlecezés, és már elkezdték a cserepes lemez rögzítését. Ez a megoldás azért jó, mert a régi és az új tetőburkolat közötti légrés szigetelésként szolgál. Kicserélik továbbá a csatornákat és a csatornavasakat, új tetőkibúvó és tetőbevilágító ablakokat építenek be, valamint leburkolják az ereszdeszkázatot. Régóta fennálló probléma az öltöző- és mosdó helyiségek beázása oldódik meg az augusztus végére elkészülő munkálatokkal. A beruházás önkormányzati forrásból valósul meg.

BővebbenZajlik a Városi Sportcentrum öltözőépületének javítása