Szent Iván-éji varázslat Salgótarjánban

Nagy sikerrel zárult a Szent Iván-éji program június 24-én Salgótarján Fő terén. Az est folyamán gólyalábas óriásbábok, tűzzsonglőrök, valamint a Nógrád Táncegyüttes és a Dűvő Zenekar közreműködésével táncház szórakoztatta a közönséget. A mágikus fotókabinban sorra készültek a jobbnál jobb mókás képek, de a kivilágított egyedi lakatfal is elnyerte a városlakók tetszését.

BővebbenSzent Iván-éji varázslat Salgótarjánban

Fiataloknak szóló ötletpályázat – Díjátadás

A beérkezett színvonalas pályamunkák zsűrizése után a kiválasztott alkotások készítőinek dr. Dániel Zoltán alpolgármester, Balogh Katalin, a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Feketéné Emődi Julianna, a médiacsoport vezetője adták át a nyereményeket.

BővebbenFiataloknak szóló ötletpályázat – Díjátadás

Viszlát, Tavasz!

A nyár beköszöntével végéhez ért a 2019-es Tarjáni Tavasz programsorozat, mely két hónapon át több mint 60 minőségi programot kínált a városlakóknak és a Salgótarjánba látogatóknak. Nagy örömünkre az április 4-én, Dés László koncertjével kezdődő programsorozat mintegy 17.000 embert mozgatott meg. Köszönjük mindazoknak, akik jelenlétükkel megtisztelték a Tarjáni Tavasz rendezvényeit és részt vettek a KultKalandban! Természetesen a nyár sem fog eltelni kiváló programok nélkül, melyekre ezúton is szeretettel várunk mindenkit!

BővebbenViszlát, Tavasz!

Lezárult a Virág László Ifjúsági Hangversenybérlet Őzike Bérletének előadássorozata

Május 29-én befejeződött az Őzike Bérlet, melyben zenei aláfestéssel Fazekas Anna: Öreg néne őzikéje meséjét hallgathatták meg a salgótarjáni óvodások. Az elmúlt négy alkalommal fafúvós, rézfúvós, vonós és ütőhangszerekből választhatták ki a gyermekek, melyeken szólaljon meg a zenés mese. A történetet Boros Ágnes olvasta fel, ami több ovist is megihletett. Öreg néne őzikéjéről gyönyörű alkotások készültek, amit a szervezők oklevéllel jutalmaztak.